Followers

Wednesday, 15 June 2011

So sweeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttt~~

Assalamualaikum.
Dan salam sejahtera buat bukan Muslim yang membaca.

Petang semalam Nadh ada sembang dengan sorang akak alam maya Nadh. Sembang dengan dia mengenai reality hidup ni. Dan fantasi hidup. 

Fantasinya, dia kata dekat Nadh, dia dah banyak hari tak OT, semuanya kerana gara-gara cerita kisah chenta di abad ini - Nora Elena ni.. hihihi..

Nadh sembang lagi dengan dia, tapi rupanya, di Reality, dia tak buat OT sebab dia nak balik dan masak buat Suami tercinta sebab taknak suami tercinta lapar masa masuk kerja malam. Katanya lagi, itulah sahaja masa yang ada bersama suami. Maksudnya masa ini yang ada untuk komunikasi antara mereka.

Terus terang, Nadh plak sebab membaca komen dia tu, Nadh sangat terharu sebab apa yang dia gtau tu, Nadh tau apa yang dia kata tu dia ikhlas. Keikhlasan itulah yang membuatkan Nadh jadi terharu.

Ni baru la yang kita katakan soooo sweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttt~~~  

Kan?



"Hai sekelian manusia, bertaqwalah kepada Tuhanmu yang telah menciptakan kamu dari diri yang satu, daripadanya pula Allah menciptakan pasangannya, dan dari keduanya dikembangkan laki-laki dan wanita-wanita yang ramai. Dan bertaqwalah kepada Allah dengan (menggunakan) nama-Nya kamu saling meminta satu sama lain; dan (peliharalah) hubungan silaturrahim. Sesungguhnya Allah sentiasa mengawasi kamu." (An-Nisa': 1) 


16 comments:

Miss Ran said...

soooo sweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttt

jugak

tiru jiran haha

msredcheesecake said...

cik nadh,
sweet...msred pon tak gitu....hheee

haslinda said...

nak so sweeeeeeeeeeeeeeeeet jugak la... hehe... :)

cikblurr said...

hohohoh...memang suweeettt...keh3...

fRaMe+LenSeS said...

Miss Ran, Msred, Haslinda, Cik Blurr :: amboihhhh suma perli ka apa ni.. :P panjang sungguh Sweeeeeettt depa. ahahahahahahhahaha

nelly said...

jujur , memang sweet !!

fRaMe+LenSeS said...

Nelly :: haa.. kan Nelly kan? Nadh y terharu tadi.. hihihi.. hebat la.. kena contohi la. :)

kokser kokdam said...

sejuuuk ati

=D

ibnubaba_04 said...

haha..x abis2 dngn nora elena

ibnubaba_04 said...

iklas pula seperti semut itam yg berada di atas batu itam..wujud tapi x nampak..hoho

Cik NY said...

wah..... ni btul2 sweeeeeeeeeeeettt ni... (nak tiru gak).... terharu ble membacanye.... untungnye suami dia.... sungguh baik isterinye.... ~~~ngeee~~`

Sunah Sakura said...

nak lagi panjang sweet leh? takpe lah, pendek je. suwitnye~ :p

fRaMe+LenSeS said...

Kokser :: itulah kan? kagum plak rasa.. :)

Ibnubaba :: hihihi.. nak wat camna.. tgh panas skg kan? hehehe..

Cik NY :: itulah.. best kan? kita kena amek yang baik tu simpan, untuks atu hari nanti bila da berumah tangga, kan CIk NY?

Boss :: ahahah.. nasib pendek ja. :P

tomatokering :) said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhh mmg so sweeeeetttttt ;p

kiera'sakura said...

wahhhh nk contohi sikap akak tue la...

fRaMe+LenSeS said...

Erika :: tu dia aihh.. sorang lagi. :P

Kiera :; silakan..

Buta+Pekak+Bisu=CINTA