Followers

Wednesday, 8 June 2011

Kesabaran itu penting

Assalamualaikum.
Dan salam sejahtera buat bukan muslim yang membaca.

(Ini adalah merupakan percubaan update blog melalui email )

Currently Nadh ada dekat warehouse. Agak membosankan sebab perlu menunggu dan menunggu dek kerana beberapa manusia dari Motorola datang dan entah la apa depa buat kat sini.

Disebabkan itu, terpaksa la Nadh jadi penunggu kat sini. Dah berakar la kira dok menanti ni.. Nasib la ada HP ni, leh jugak Nadh nak online walau dengan keadaan serba kekurangan (chewahhh, tapi memang pun, ipong n e72 tak mengizinkan Nadh update blog melalui depa).

Hopefully segalanya akan pulih nanti. (sedang berusaha nak cari pengganti. Lalalalalalalalala)

P/s :: saja buat teruk. (macam la ada org nak mai lawat blog Nadh ni.. Huu T.T)

12 comments:

Mama AA's said...

wa... bestnye leh update blog dmana2 :)

sesegar said...

keje kat company phone ke nadh?

fRaMe+LenSeS said...

Mama AA :: hihihi. Ni ruang nadh bercerita. Tu sedih hari tu lepas dekat tpom xleh pakai.. T.T

sesegar :: ehh x la. Wat pojek ja dengan company telco. Tp x keja kat company phone.. :)

suhaili sarif said...

salam
eh sgt unik
1st time dgr..hehe
cmne ek update guna email

tieha blacky said...

senang mane2 leh update.hoho

Sunah Mohammad said...

tu dia... terernya update guna hp~

Nazzue said...

Eh...eh...saya datang melawat...nadh nie kategori blogger tegar ker update blog dimana-mana saja? :p

Entri terkini : Kenali Siapa Yang Digelar Blogger Tegar

sesegar said...

oo,ingat kan kerja kat company telco,saje je tanye sbb saya kerja company telco :)

msredcheesecake said...

CIK NADH,
SILA LA SABAR MENUNGGU YEA...HHEEEE..
MSRED KAT OFIS TENGAH MAKAN CASHEW NUT NGAN AIR NESCAFE....

fRaMe+LenSeS said...

Suhaili :: nanti Nadh tjk caranya ya.. :)

Tieha :: hihihi. itulah.. happy neh.. hehe

Sunah :: tade terernye.

Nazzue :: oihh.. mana ada tegar la. :P

Sesegar :: ehh.. ya ka? company apa? wahhh.. sama bidang la kita.

MsRed :: hihih. MsRed nak wat Nadh jeleshh ni.. :P

Miss Ran said...

huh org ade phone cggih

bule update mne2 grrr

fRaMe+LenSeS said...

Miss Ran :: Oihh.. mana ada canggih la..

Buta+Pekak+Bisu=CINTA