Followers

Thursday, 23 June 2011

CsP nak bagi hadiah!!!

Assalamualaikum.
Dan salam sejahtera pada bukan Muslim yang membaca.

Akhirnya, Nadh join jugak GA Tuan Tanah CsP ni. Padahal dah lama kot dia invite join. Walaupun begitu tak join-join lagi. Tapi dah Bookmark page dia. So malam ni sebelum tutup mata, Nadh nak join la. 
Ummm.. Setelah Nadh belek-belek page dia, memang menepati tagline dia iaitu 
Cerita Si Padlie ni "BUKAN SEKADAR CERITA BIASA".
Tak caya? Cuba tengok entry pasal kereta Buatan Malaysia. 

Pilihan Entry :
Cerita pasal Proton Gen-2 Buatan Arab ni. Tak tergelak baca. Tapi reality cerita dia tu adalah kisah sebenar harga kereta kita di pasaran luar. cuma lawakk tang Arab tu.. hihihi.. 

Penambahbaikan untuk CsP :
Rasanya semua dah okeh ni. Cuma pendapat persendirian Nadh la kan, kalau ada background ka dekat Belog ni mesti nampak menarik. hihihi (Sowie CsP, Nadh suka ala-ala ceria gitu..hehe)

Meh nak Tag, 

Nak tau lebih lanjut? dan nak join contest CsP, sila click kat SINI.

Adiah Utama Domain setahun tau. weeeee~~~

9 comments:

nora amila ghazali said...

tq tag.. akan diusahakan entrynya untuk turut join.. hihih (skemanya ayat.. er)

SoLy SoLicious said...

waah..bsetnye..g.luck tuk GA :)

Подтверждаю said...

as salam..
wah! moga berjaya memang GA. haha. kalau tak, merasa la pakcik rampas jadi frameandlenses.com

haha. tak dapat hack, rampas nama

=p


OK2. pakcik baru buat entri baru tak baru la.lambat promote.cuma konpius je..apa kata nad?

Buruk Baik Ada Misai Janggut Jambang

アヌム ちゃん said...

good luck :)

nora amila ghazali said...

nora tag along dalam contest jom join..

http://noraamila.blogspot.com/2011/06/kenangan-pahitku-contest.html

fRaMe+LenSeS said...

Nora :: sila2 menskemakan diri n join. hehe

Soly :: maceh kamu.. untuk kamu juga.. :)

Pakcik :: amin2.. maceh pacik.. hehe. :P

アヌム ちゃん :: maceh kamu.. :)

padlie said...

Terima kasih Nadh.

Good luck ye! :)

Zombie Semut Api

fRaMe+LenSeS said...

Padlie :: maceh Padlie.. :)

padlie said...

Salam Nadh,

Jemput ke sini: Keputusan CsP nak bagi Hadiah!!!

Buta+Pekak+Bisu=CINTA