Followers

Monday, 20 June 2011

Review 911 n Kenangan 911

Assalamualaikum.
Dan salam sejahtera pada bukan Muslim yang membaca.

Followers yang buat Nadh rasa bertuah lagi dengan angka 911 pula.


Heyy Nadh dah teringat kat zaman Nadh sekolah dulu-dulu tau. 
Jatuh cinta dengan lagu-lagu dari kumpulan ni. wahhh.. 


OOppss.. tanak cita sal depa la. Sapa yang lahir zaman Nadh ingat la kumpulan ni.
Entah-entah ada juga yang tak ingat.. tapi tak kisah la.. 
Nak dengar ka lagu dia? Click SINI <--lagu pebret dulu-dulu

Nadh nak kongsi pasal Akak Harisa ni sebenarnya. 
Rasanya Nadh dah jatun cinta dengan belog kaler PINK dia NI. Lawa plak, tapi nak pakai belog kaler PINK mungkin tidak la. Hijau pn dah jadi 'Sis', kalau PINK apakan lagi ya? 


Cantik kan header dia? Suami Isteri bahagia kan? Nadh nak aminkan sahaja. Macam ni la baru nak kena contohi, SUAMI tu ciap masuk dalam header, kebaboom la Suami n Isteri dalam header tu. Baru la suwweeet.. kan?

Nak tau lebih lanjut belog PINK ni, click la dekat SINI. Nak baca pesan seorang IBU pada ANAK-ANAK DIA click SINI. Pesan dia mengenai kata-kata derita Vs kata-kata bahagia click SINI. ehhh banyaknya... Pergi la terjah.. Sempoi entry-entry dia.. banyak pesanan dari seorang Isteri merangkap seorang Ibu ni.. 


5 comments:

risa said...

terharu nye akak ni dik nonnnnnnnnnnnn..apelah yg ado dalam belog akak tu...
huwaaaaaaaaaaaaaa sob sob sob
terima kasih ye sis..erksss
bro lah hehehehe
kak es lah neh..ai pon ingat adik ni bro sudaaaaaa...
thanks my dear:)

risa said...

dear..sumtin wrong with ur like button tau..ai like je dia hilang then tak kuar kat fb ai pon..ce cek ce cek ye

maszmadi said...

911.. hoho cantik nombor tu, ingat nak call NYPD.. huhu tetiba teringat cerita tu plak..

Aku Ibu Muda said...

me is 912!

fRaMe+LenSeS said...

Kak Risa :: hihihi. salam kenai kak. :) ada la kak. entry kak menarik perhatian Nadh.. hee.. n sal button LIKE tu nanti Nadh check. sebab Nadh tgk pn macam tu. tade perubahan. hee. maceh gtau Nadh ya kak. :)

Maszmadi :: hihi.. cita NYPD ae kak? hee. :D

Ibu Muda :: maceh ibu muda.. :) nice meeting you. :)

Buta+Pekak+Bisu=CINTA