Followers

Thursday, 16 June 2011

Kepada Ahkak Miss Geli

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera buat bukan Muslim yang membaca.

To Ahkak Miss Geli :

1. Nadh mintak maaf la noh. tade niat plak nak melawan surat Tibi3 akak tu. Seriously Nadh gelak kot pas baca entry ni. sebab lawak kak wat cita tu.. hihihi.. Ayat pebret is " takde ke tunjuk scene Seth 'tumbuk sambal'?? ". Seyes terbaek la.. Sense of humor tu membuatkan Nadh tak benti gelak baca surat tu.

2. Tujuan entry tadi tu, untuk betulkan pandangan masyarakat sebenarnya tentang Romantis yang kita dok agungkan tu, semua pakat nak tiru Seth, suma nak macam Seth, sedangkan dalam Islam kita memasing dah punya pun ALL TIME PEBRET punya Idola iaitu Nabi Muhammad SAW.

3. Kita mentiadakan yang ada, sebab tu Nadh nak highlight yang kita sebenarnya ada, cuma kita ja tak ngikut Sunnah Dia yang dah lama patutnya jadi ikutan. 

Sewajarnya yang menjadi ikutan itulah Dia. Diharap Ahkak tak simpan dalam hati noh.

Dan tegaskan yang tadi hanyalah pendapat Nadh dalam konteks yang meluas, bukan ditujukan pada akak (sekiranya entry berkenaan adalah lawak semata-mata).

Sekali lagi Nadh mintak maaf. 
 
Maceh.


8 comments:

farahin nasir said...

harap takde la yg terase hati lebih2 kan.. sekadar luahan dari persepsi peribadi..
jgn wsaulah.. :)

DONIA KITA DOLU-DOLU..:)

Miss Ran said...

ade y terase ke jiran?????

fRaMe+LenSeS said...

Farahin :: ye betoi.. Sebelum pape, Nadh wat ciap2. tanak nt orang salah paham ng Nadh plak. kata Nadh nak cari gado ka apa.. Nadh cuma nak sampaikan ja. arap tade la y amek hati..

Miss b said...

tak tgk nora elena tu

romentik sgt ke seth? hahaa

Meck said...

betul.masing2 ada persepsi sendiri

fRaMe+LenSeS said...

Miss B :: tatau la ai.. ahaha.. (tatau camna romantik tu) cuma yang pasti penyabar tu bgs untuk dicntohi la. :)

Meck :: :) maceh setuju ng Nadh.

Miss Ran :: tade la. :) menerangkan kot ada. isau plak. :)

*Miss Geli^ said...

akak tak marah..lambat skit akak komen..dah baca dari memula nadh update. cuma lambat nak komen


memula akak macam terasa..masa nadh update, nadh tak ckp kat situ, akak punya surat tu adalah suka suka..jadi akak terasa, sebab readers ni ada jenis tak tau cerita, terus hentam...
akak dah malas nak baca komen yang kata, ''akak bodo, akak bangang bagai"

itu jek..im ok..akak tak marah nadh...cuma lambat komen je..ok?

fRaMe+LenSeS said...

Kak Miss Geli :: hehe. maceh kak.. isau kak marah Nadh.. umm.. salam kenai ya kak? Nadh da betulkan kat sana. hee. :) supaya tadak orang pandang serong kat kak ag..

Buta+Pekak+Bisu=CINTA