Followers

Saturday, 25 June 2011

Sekali lagi silap.. Huu

Assalamualaikum.
Dan salam sejahtera pada bukan Muslim yang membaca.

Hari ni Nadh silap tengok jadual lagi. Kalut dari pagi lagi. Pastu ke office nak print out assignment dan lepas tu terus ke kelas. Sampai-sampai tengok kelas kosong tak ada orang. Pelik sekejap. Lepas tu call classmate, dia kata kelas esok. Bukan hari ini.

Yang baiknya, Nadh dah selesaikan assignment tu. Memandangkan Nadh dah kat KL, Nadh cuba la call kawan, apa lagi, nak ajak hangout la. Tapi seorang tu tengah busy, lepas tu Nadh baru terfikir yang.. "Rupa-rupanya macam Nadh tak ada kawan pun kat sini.."
sedih pula rasa. Rdu sangat kat Mama, Ayah n Adik-adik. kalaulah sekarang Nadh dekat sana mesti Nadh tak sorang macam ni kan..?

5 comments:

Sunah Sakura said...

alah kesiannyaaaaaaaaaaaaaaa...berapa kali da salah tengok jadual ni nadh!!! potong gaji!!!

farahin nasir said...

kuar sowang2 layan mekdi pun best sebenarnyer.. :)

JOM TENGOK AKSI GELEK-GELEK

Iffah Afeefah said...

nadh duk mne sebenarnye???

erk ade je kwn

cme die bizi kn

kiera'sakura said...

nadh x pernah keseorangan la... =)

fRaMe+LenSeS said...

Sunah :: ahahahaha.. boss kejam. :P

Farahin :: hehe. tak minat sgt.. Nadh ni makanan segera ni ikut mood. kekadang tu da trok sgt baru p.. tapi baru2 ni baru ja pekena pizza.. hehe

Iffah :: nadh dekat subang la jiran. :)

Kiera :: ;)

Buta+Pekak+Bisu=CINTA