Followers

Tuesday, 28 June 2011

Nadh dipersimpangan lagi

Assalamualaikum.
Dan salam sejahtera pada bukan Muslim yang membaca.

Perjalanan minggu baru sedikit menggembirakan. Dengan sibuk yang dah lama Nadh tak rasa. Gembira pula rasanya. 2 projek dalam kawalan walau astu tu masih baru nak berjinak-jinak, tapi still consider as seronok.

Tapi satu yang mengganggu adalah soal RM. Bukan la kata tak ada, ada ja, just that Nadh tak berani nak declare dekat Mama macam mana keadaan Nadh sekarang. Sengaja Nadh buat macam Nadh lupa sebab Nadh tak mahu Mama risau.   

Soal meminta dari ALLAH, Nadh jadi segan, takut sebenarnya, sebab dengan Ujian yang DIA bagi pun masih tak sedar, Nadh takut dengan nikmat akan lebih melalaikan. 

Entah la, Nadh pun tak tahu nak cakap macam mana. Banyak yang perlu difikirkan. Buat masa sekarang, hanya dapat mendoakan, nikmat beserta Nur kedalam hati-hati kami. Kerana itu yang terlebih besarnya dan terlebih baiknya buat kami, hamba yang lalai dengan peringatan yang ALLAH berikan.

Semoga ALLAH izin. Amin Yarabbal alamin.

3 comments:

bedah said...

walaikumsalam.
moga allah permudahkan segala urusan kamu =)

Iffah Afeefah said...

erm berjimat selagi boleh

hehe

tak boleh beli galazy tab la ni

fRaMe+LenSeS said...

Bedah :: maceh mendoakan Nadh. Nadh doakan kamu juga. :)

Iffah :: hehehe.. memang la kena save. ada menda lagi besar nak kena setelkan.. weee~~ :P

Buta+Pekak+Bisu=CINTA