Followers

Wednesday, 8 June 2011

Sekarang ni sapa yang majuk ni?

Assalamualaikum.
Dan salam sejahtera pada bukan Muslim yang membaca.

Tadi Nadh call Mama. Kemarin call Mama tak angkat. Hari ni call jugak la..

"Mama p mana, awat Arie call tak angkat? "

"Mama tak sempat angkat kemarin, lepas tu Mama call tak berangkat dah. Amboihhh busy betoi dia.. "

"hehe.. Bz sikit la Mama. sowie aa.. "

"Mama tau dah abg busy sebab tu Mama tak kacau.. "

"Mama, rindu la, tapi takleh nak balik lagi.. Ada kelas, jadual tak menentu.. "

"Takpa aihh, nanti ada cuti balik la.. "

"Mama, lenkali angkat tau Arie call, kemarin call nak ngadu kat Mama, Mama tak angkat. Majuk satgi kot baru tau..."

"Ooo.. Abeh abg diam ja tak call Mama,Camna?  Mama merajuk baru tau.. "

"Ngeeee.. Maaf na Mama, pasni Arie call kerap-kerap tau.. "


Nadh dengan Mama, huu.. Selalu call sokmo, tak miss hari-hari, ni mai dah busy dengan kerja dan hal-hal lain, tak sempat nak call beberapa hari. Tambah plak bila call Mama busy dengan anak-anak kecik dia. Lepas tu dia tak angkat.. Memang miss la.. Hihihi.. Nasib Mama tak majuk. Majuk kalau, on the spot cari tiket dan balik Penang.


9 comments:

farahin nasir said...

assalamualaikum..

hahaha.. ape lg mama ui.. majuk jer.. t sampai la ankmu yg tersayang ni tepacak kat depan pntu pagor umah tu ha..
:)

cik pulau said...

hahaha.elehhh.. Nadh memang nak balik pun..
beli jelah tiket nadh..
kan senang,,hahaha

nadzli azlan said...

mama majuk <-- nk suh balik cepat ! HAHAH !

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

manjanya dia..

kalah adik ngan jiah per?

fRaMe+LenSeS said...

Farahin :: jgn cakap kuat2 nt mama wat..hihi :P

Cik Pulau :: hehehe.. :P ne ada. ne ada..

Adik :: alamakkkkk.. O.O

Cik GK :: Oihh.. mana ada.. mana ada la.. :P depa lagi manja okeh..

hana sudradjat said...

kalau merajuk nak balik terus....haha

Miss Ran said...

jiran org penang

ank mami ke mama?

hehe

Belog MTT said...

Alahaii manjanya..HEHE :)

kiera'sakura said...

kan kan.. bila x call mama sehari rase mcm x best je hari tue...

Buta+Pekak+Bisu=CINTA