Followers

Thursday, 16 June 2011

Nadh kembali ke pangkal jalan.

Assalamualaikum.
Dan salam sejahtera pada bukan Muslim yang membaca. 

Tu dia aihh.. Hari ni Nadh miss 20 minit episode akhir yang dinantikan seluruh Malaysia (konon-konon). 
Sumanya gara-gara menda ni.. Dari pukul 5 lebih Nadh luangkan masa nak buat. 
Godek-godek guna Adobe Photoshop. 
(dah la tak pandai guna, memang lama la nak ciap, ciap pn cap ayam ja.. tak lawa plak tengok. jadi tamo pakai la)


(Kononnya inilah bakal header PERTAMA untuk belog Nadh ni. )

Buruk kan? ahahahahaha..
Nadh nak kembali ke pangkal jalan sebab ramai sangat panggil Nadh "Sis" ni.
Jadi atas sebab itu, terbuka plak hati nak buat header. tapi hasil plak kureng..
Tak apalah, tangguh la dulu kembali ke pangkal jalan..

Lalalalalalalalaalla~~

18 comments:

Muslimah Optimis said...

HOHOHO... ermmm... takdelah huduh beno.. haha.. cuma tak payah la gabung pink ka purple tu.. make it all green.. then yang tulisan http://frameandlenses.blogspot.com/ jadikan huruf kecik.. dan tulisan be the sky bla..bla..bla tu jangan wana purple, pilih warna lain la.. hihi..ermm.. nak komen lebih2 pon xpandai sebab kami lagi la xreti nak guna adop..hoho

Rahmad said...

nama nadh tu macam nama pompuan..
aku pun ingatkan ko pompuan..haha

Entri Terbaru > Ketagih Facebook? Ini Ubatnya..

Sunah Sakura said...

nak boss buatkan ke?

sukasuki said...

lahh...ingat kan nadh pmpuan...kihkihkih..lawa la..the combination of the color is good.

Miss Ran said...

erk nak komen
header tu okeh..link letak bwh skit..tak payah ade line

erk bckground tak payah..da okeh

pwincess Lov3y dOv3y said...

sis nadh??ahahaha..
buruk2 pun hasil tgn pertama taw..so kena bangga skit..:)

fRaMe+LenSeS said...

Aimaa :: sebenarnya kan, kami men wat ja, pakai gradient, tatau plak dia gabung 2 tu. tengok2 cantik plak.. tu guna tu.. ijau + purple tau.. :P

Rahmad :: hihihi.. skg ang dah tau kan? :P

Sukasuki :: maceh suka suki. terharu ada orang suka. maceh2.. T.T terharu aihh

Miss Ran :: oo kena letak ke bawah lagi ae? kena cuba la wat nt.. maceh tegur Nadh..

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

hye sis...

eh lelaki eyh??

oppssss

JIJI YU said...

siyes weyh aku pon ingt ko ni pompuan..ahahah

bersama kak Es said...

kak Es ak de panggil nadh sis kan kan kan ??? hahaha

but you are so friendly :)

msredcheesecake said...

Mr nadh,
Header tu boleh improve....gud try...

Settle yer kite....harap jgn la mr nadh tanak kawan msred heheee....

Sorry again...

shahjiehan said...

stail jugak tu... balun je nadh~

bersama kak Es said...

letak gambar budak pompuan cute berbaju kuning..memang mati2 la kata pompuan.

dah tu pulak sangat friendly kaaaaannnn sis opsss.. sos
haha nad kan?

fRaMe+LenSeS said...

Cik GK :: mengengade... :P

Jiji :: oihh ang pn sama ka? aduiii

Kak Es :: ehhh.. tadak-tadak kak.. hihihi tu adik la kak. bek letak adik y comei dari abg y ta comei.. lalalalala~~

Msred :: ehh.. setel dah ni.. hihi.. kita geng.. kL gengstr kan? lalalala~~

SJ :: ehh.. toi ka? maceh2.. terharu aihh ada kata stail.. ngeeee

Pwincess :: hehehe.. camtu ka.. nak bangga la camni. hehe

sukasuki said...

hehehe...dah tu bila nak guna? xsabar rasa nya nak tgk...hehehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

salam..header cun dah,tp tak perlu purple kot?pandai wat header ok lah,LM tak pandai pun.bab jantina mmg LM oun selalu keliru ,kadang2 pompuan LM bantai kata dia lelaki..berbulan2 ingat org tu lelaki,pki nama jo..haha.apa pun hepi blogging okey

gedek! said...

Hoi!

fRaMe+LenSeS said...

LM :: hehe. itulah.. Nadh selalu guna nama ja.. dah dok dalam belog kan? nak aku kau macam tak besh plak nak guna. hee. :) umm tak pandai wat la. sebab tu tade header dari dlu sampai sekarang. :)

Gedek :: ehh pakcik.. aii. :)

Buta+Pekak+Bisu=CINTA