Followers

Saturday, 11 June 2011

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA

Assalamualaikum.
Dan salam sejahtera buat bukan Muslim yang membaca.

Enchik Ben ajak kenai blog plak..
"BEN ASHAARI : JOM KENAL BLOG SAYA "


Blog Nadh ni more to sahabat pada Nadh. Tukang dengar apa yang Nadh nak cita, nak berleter, nak ngadu, segala menda dia kena tau tentang apa yang jadi dalam idup Nadh.
  • Kekadang  apa Nadh dengar masa Khutbah Jumaat pn dia kena tau, 
  • Kekadang tu Nadh ngadu cerita apa jadi kat sekeliling,
  • Kekadang dia jadi tempat Nadh lepaskan apa yang ada dalam hati, 
  • Ada beberapa puisi dan cerpen hasil tangan Nadh sendiri dalam ni. (Rujuk sebelah KIRI blog, atas nama "I LOVE DOING THIS" )
Apa pun, tak tahu la apa yang spesel dekat Frame and Lenses ni, biarlah anda yang membicarakan apa yang ada pada dia.

Terima kasih kerana melawat. Hargai sangat. Moga ilmu yang ada terkandung didalam ini, menjadi perangsang kepada perubahan kita sebagai umat Muhammad, dan hamba ALLAH terutamanya. :)

33 comments:

solomolo said...

singgah untuk kenal-kenal sesama blogger...
happy blogging !~
[^_^]

Miss Ran said...

spesel sbb jiran dia..wakaka

nadh ade shabat ni tak pndang org lain dah=P

bersama kak Es said...

Bismillah ...
Dengan ini sesiapa yang datang ke blog kak Es ...akan ku jejaki semula ke blog anda !!
Walaupun tak komen kat sini .. tapi kak Es akan sampai jua ke sana :)

Peace ! mari lah berkasih sayang

sama2 berkongsi kisah duka..moga ada yang dapat menjadikan iktibar :)

udin said...

hi awk.. jom kite kenal2 boleh? sy newbie..


BL: gud luck bro.. hahahahaha! :D

puteri cahaya. said...

jom singgah blog puteri pulak...

http://ainblogger.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

cik najihah said...

hai nadh..
CN datang singgah ..
hiihi..
ape kaba

shopping2u said...

Frane & Lenses

boleh kenalan? (ayat gedik, cam la xpnah terjah sblum ni)

singgah sini :)

http://www.my-shopping2u.com/2011/06/jom-rancang-kematian.html

d'HeLL said...

Drop by to say Hi..

(^___^)

♥ Frau Reen ♥ said...

hai2..jom snggah cni yukk

http://clickheartyamereen.blogspot.com/2011/06/jom-kenal-blog-saya.html

miss Fyqa said...

singgah dari segmen abang Ben


http://hitammanispunyablog.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

shiema sufian said...

singgah sini. jom join contest dekt blog shiema :)

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Singgah sini. :)

msredcheesecake said...

Cik nadh,
Msred selalu kagum dengan org ygkreatif ni.msred nak jadi kreatif tapi tak jadi2 gak.hheee

Jahidih Saili said...

Salam perkenalan..insyaAllah akan selalu menjenguk ke sini utk menimba ilmu..:)

Fay said...

join jugak.. baru balik dari blog abg ben.. hehehh

anismelon said...

salam..datang singgah sini..salam perkenalan..jemput singgah blog anis..:)

http://anismelon.blogspot.com/2011/06/segmenben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Mohd Hazwan Hashim said...

eden singgah ke sini ye !!! btw gud luck :)

mas saari said...

blog ni best! ku lihat hijau...

jom singgah blog Mas!
http://www.massaari.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

singgah blog Nadh kejap..
happy blogging (^^,)

http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

cik Ida said...

nak kata salama kenal memamng dah kenal pon.. hehehehhee.. anyway, happy blogging dear!

c u m u h a m a said...

salam kenal :)

Ayuhhh meriahkan persada blog masing masing .

" Tak Kenal Maka Tak Cinta "

Ada sesuatu yang menarik menanti anda.

1 ) Di senarai putih dalam BLOGLIST

2) Akan di FOLLOW oleh saya

3) dan sebagainya ^___^


http://anakgadischot.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Moh ler kite kenal :)

Fadzmie Mohamad said...

Salam perkenalan dari Fadzmie! :)

# segmen jom kenal blog #

Dududu said...

salam perkenalan dr anis :D jum knl2 :D

http://anisabdulkarim.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Fatin Hairi said...

salam perkenalan dr FH.. jom singgah n follow my blog.. ;) selamat berblogging..

Haffiz MohdNoor said...

wah!! nice blog, dh kenal blog nak kenal lagi tuan blog lagi boleh??

Nak tukar link??

http://haffizmohdnoor.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

QasehSuci said...

Assalamualaikum...

Qaseh singgah disini dari segmen abag BA...selamat berblogging...

http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html#comments

SoLy SoLicious said...

dtg terjah belog sini....

jum dtg terjah belog sy yang simple aje..heee

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Cik Ila said...

blogwalking! ;)

Pemuda Harapan said...

selamat kenal dari aku seorang blogger..

http://zonesaye.blogspot.com/

masuk blod nie rasa tenang jer..haha..sbb warna hijau kot..

saiazuan said...

salam kenalan :D


http://eleventx.blogspot.com/

Nadya O'Conner said...

nad datang sini naik basikal jengok tuan blog..:)

Ben Ashaari:Jom Kenal Blog Saya

CikHanis said...

hey!singgah terjah sini :)

http://velogsweetmanes.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

:.hafsah harun.: said...

singgah sini...

Buta+Pekak+Bisu=CINTA