Followers

Tuesday, 14 June 2011

BEN ASHAARI : 5 BLOG PILIHAN HATI

Assalamualaikum.
Dan salam sejahtera buat bukan Muslim yang membaca.

Enchik Ben suruh Nadh senaraikan
" 5 BLOG PILIHAN HATI "





Antaranya adalah...

1.

Macik ni antara yang awal ada dengan Nadh dalam dunia belog ni. Asik gaduh ja dengan dia ni. Tak caya leh rujuk entry NI, NI, NI, NI, NI, , projek kolaburasi awal Nadh dalam dunia blog ni.


2. 

Ni plak blog sorang sahabat Nadh. detik awal kenal dengan dia, dia kata dia pelik camna la blog PHOTOG macam Nadh leh minat nak masuk blog dia tu. Last-last dah lama kenai baru la dia tau yang Nadh ni la Frameandlenses yang dok masuk blog dia tu. 


3.

Blog Jiran Nadh. Kenapa Nadh suka masuk sini, banyak Cerpen menarik dalam blog dia, tak caya nanti pergi tengok kat KANAN blog dia tu. ada banyak list cerpen dia. Baca lah sampai pengsan. 


4.
Blog Ustazah kedua Nadh dalam blogging. Dia banyak wat entry perkongsian dan penyucian hati. Terbaik entry-entry dia. Nadh kekadang naik segan bila kenai manusia macam ni. Ye la, kita ni ibarat cekodok ja, apa pn tadak, kenai orang macam ni, macam semut kawan dengan Dinosaur plak. Memaluuu~~~


5.
Yang terakhir ini adalah belog Ustazah Nadh yang terakhir. Dia ni Nadh kenai dalam FB ja, tapi sampai sekarang alhamdulillah macam rapat plak. semua nya sebab Nadh gemar mengikut page dia ni. Dengan dia lagi la rasa jauh, kalau rajin tengok Page dia, memang perkongsian agama semata-mata. Mana la Nadh tak segan, kita ni KOSONG, campur dengan dia, macam segan sangat...

Note :: Semua Ustazahan kan? hihihi.. memalu cheQ.. tapi nak wat camna.. kita yang kudus lagi pulus ni apa tau.. mencari dan mencarilah kita. Apa pun, Nadh kagum n bangga kenai depa sebab, entry depa HEBAT-HEBAT BELAKA. Banyak manfaat dan isi dia untuk diamalkan.
" ilmu bermanfaat tu kan adalah salah satu yang memberikan manfaatnya sesudah kita pergi nanti? "

Note lagi :: pada yang lain, bukan erti anda punya tak HEBAT, semuanya HEBAT-HEBAT BELAKA. "Takkan anda nak hidangkan sesuatu yang tadak pape dalam blog anda kan?" mesti lah ianya juga HEBAT. Betul tak kata Nadh ni?? :)

Anda juga Terbaekkkk !!!! 

6 comments:

Miss Ran said...

nadh bace sampai pengsan?!
grrr

<----ai bukan ustajah..malu tersenarai gak

Sunah Sakura said...

huhuhu...thanks nadh~ blog nadh pun dalam hati boss~~

mumui said...

xde dlam senarai...hehe
Jom baca: koleksi baby comel

Tea said...

hebat. :D


jom singgah dan bace:
tukar ke domain sendiri

jom like page ni:
Secret Propaganda

kiera'sakura said...

wahhh terharu nye disenaraikn sbg blog pilihan.. terima kasih.. blog awk pown blog terbaik yg pernah sye jmpe...

**sye bkn ustazah, tapi pape pown nk aminkn jugak.. mane tau satu hari nanti sye jugak blh membantu mereka2 yg ingin kembali ke pangkal jln.. =)

msredcheesecake said...

cik nadh,
elok ler follow ustazah...kita bule belajar byk...

Buta+Pekak+Bisu=CINTA