Followers

Wednesday, 8 June 2011

BEN ASHAARI AJAK KRITIK BLOG AKU

Assalamualaikum..

"BEN ASHAARI AJAK KRITIK BLOG AKU "



Note :: Nadh masih baru dan banyak lagi ruang perlu diperbetulkan. Harap dengan teguran anda dapat membantu memperbetulkan diri..

Ada Bran ka?
Click kat SINI.

66 comments:

GreenAppleKu.com said...

Tak leh nak kutuk sebab sama-sama peminat hijau..huhu..

Nadya O'Conner said...

nad suka masuk blog ni sebab hijau..:)sejuk mata memandang..:)

ツ miss nadya punyer blog ツ

Kalamhati said...

susunan dah cantekk!maybe sis boleh besarkan sikit font kat bloglist dan blog archive tu..=)

selendang merah said...

x terlalu berat..
nice blog..bnyk info

azam said...

menarik.....nanti bertambah lah follower awak...jgn lupa kritik saya ye
http://laman-ayahsu.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

☀ Izzaty Hedry☀ said...

nad syg..=).. zaty nk gtaw blog nad agak berat skit .. lmbt nk loading..
klu blog archive 2 na buat dlm month or week .. myb npk kemas skit..=)..
jujur zaty taw ..=).. hope nad bule terima na..^.^

u.m.i.e said...

hijau sejuk kan mata memandang :)
no 56

c u m u h a m a said...

singgah kritik .

ska sgt blog nih . nice n sedap mata memandang .

NO 29

http//anakgadischot.blogspot.com

jum sesame kritik :)

cik Ida said...

hijau??

like it!

love and hugs.. no.76 ^_^

munirah said...

blog hijau.. :)

erm..tulisan kuning yg kat side bar tu tak bape susuai sbb susah nak bace... and..kalo ade banner blog ni akan jadi lebih menarik..:)


http://thecahayabulan.blogspot.com/

Wahida said...

Blog Nadh simple dan ringan. Tapi kan, dekat widget "Test2" tu, counter tu terlebih sikit daripada border dia. Kena modify sikit dia punya HTML script. Lepas tu, kalau butang "Like" tu Nadh letak kat atas bahagian blog, lagi senang orang nampak :)

ketabahan hati wan ! said...

nice n simple ^^

no 22

Cik NY said...

suke singgah sini... warne y lembut untuk cuci mate..... best n really nice...... byk perkongsian ilmu.... ske blog ni....... conclusionnye... smua sgt2 ok..... tlg kritik Cik NY(17)

Sembang2 wif Yuyue said...

nice blog!! :).

yuyue datang kritik and follow cinie..der mase meh follow and kritik blog yuyue ea.

no 41 : http://www.pwencessyuyue.co.cc

Princess Feyqa said...

salam dtg cni :)

blog ni kemas trsusun je, warna ijau lak tu i loikeee sejuk mata memandang

jemput kritik sye pulak..

normala_ali said...

sejuk jia memandang blog nie macam tgh melihat keindahan alam plak.. heheheh... suka2.. :)
NO 104...

shopping2u said...

okeh.. sini pn ok, hijau.. ilike tpi.. jgn marah aa.. kotak2 kiri kanan tu terlebih, blh gi kt setting tu.. insyaAllah suma slmt hehehe

no 19 : http://www.my-shopping2u.com/

syarifahsidrus said...

suka2..tapi maybe boleh buat scroll kot untuk blog archive tu :)

#103

Alya Esprézzo said...

cakk cakk ! nadh alya dtg nieeeeeeeeee..hehe blog nie oke simple dan cute , dan lagi satu senang loading tp apa kate kalo nadh buat header ? :)

jom kritik blog alya, No.133 :)

QaRr JaliL said...

simple disbalik nature surrounding
ske2 :)

haslinda said...

nak kritik pe ek??emmmm...
kte ske la blog awak ni...hijau je...sejuk mate memandang...
no 139

Bro ahmad said...

sejuk mata memandang..tak macam blog aku kemerahan..kemas dan cantik

Nurulhuda said...

Hi , Happy to drop by 142 :)
Blog ni banyak informasi & cantik :D Peminat hijau yaa~

osHin said...

blog archive cuba kurangkan kepada month..lagi mudah kot..then color utk wording cari yang gelap sikit macam hitam ke sebab kaler kuning tu mcm sakit plak bila tengok..(pendapat saya)..no 45

Qaseh dalia adelia said...

bukan dulu ada itik ke..

qaseh johanna said...

seyes saya tak minat hijau..ahakzz..!!

tapi datng komen jugak.. nk cakap ape..awak lagi otai dari saya..


no94..


jom komen blog saya pulak ye.. =)

solomolo said...

loading > laju...
susun atur > bolela...
font > bolela...
warna > hijau sangat...

172...

msredcheesecake said...

CIK NADH,
HEHEE...MSRED DATANG NAK KOMPLEN...

BLOG NI TAK BERAT, KEMAS, SENANG NAK BACA ENTRY, LOADING PON BULEH TAHAN CEPAT GAK...

NO 63

mas saari said...

comel dah blog ni...

dari no. 191

Q :) said...

blog hijau pertama yg sy lawat :)
lembutt je tengok
contents blog pun tersusun rapi :)

NO 148

-sedia menerima kritikan anda pulak. yiihaa^^

d.O.n.A.t said...

salam.
ermm sidebar tu boleh besar kan sikit kot sbb kecik isi tulisan pun terhad. yang lain ok. hijau itu menyegarkan!:)

http://rahazza.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

Adam Narzuan said...

hijaunyer... nice.. sejuk mata memandang...

no 12

MISS QASEH SAIFUDIN said...

no 77 datang sini..nice..suka hijau..sejuk mata memandang..=)

SoLy SoLicious said...

hijau....tenang mata memandang..
jum ke blog sy lak..hee

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

Nisa Sayakinie said...

blog ni hijau je , sjuk gila mata memandang . no 58 :)

Ashraf Jalil said...

Just nice! Hijau lembut sejuk mate memandang. Entry box kaler putih = casual dan sesuai untuk semua jenis reader.

Suggestion: font colour oren kat widgets (blog archieve)seblah kanan tak cukup kontra dengan kaler hijau. Tukar kepade colour lebih pekat sikit senang nak baca =D

Overall nice!


#101

zety madu said...

Dr:143
hijau..sejuk jew mata memandang..
nway blog dah memang cantik..
n xperlu la ubah apew2..

my site:

http://maduheart.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

Tehuzz said...

nak kate berat, taklah kott. biase je. memang blog yg cumil. kemas.

no. 124.

^^eKaTiKaH^^ said...

Hye..singgah dri segmen abg ben..^^
*blog nie best sebab redup jew..sedap mate mamandang...cume kalau blh, blog archive buat mcm scrol box kew..xdew la memanjang sampai ke bwh..
Happy berblogging.. :)

No 57 :)

Nur Syahida said...

182 datang..hii

sejuk mata tgk hijau ngn daun2 ni

Nur Edrina said...

wahhh .. hijaunye ! sukaaa ^^
blog nie oke ... entry juga menarik . keep it up ! :D heee~

meyh kritik blog Fina pulak ..
number 66 ..

http://edrina-dafinites94.blogspot.com

nini said...

sangat suke....sebab kaler hijau....hihi...tapi kamu punya header cam tak berapa nampak je tulisan dia yang kaler putih...atau saya rabun....erk...hihi

Mrs. Farhan said...

Suka la blog ni. Sejuk mata memandang. Heheh. Tapi, kalau boleh letak 1 je sidebar. Sebab nampak sempit je bila ada dua sidebar.

Lagi satu, saya prefer awk guna shoutmix. Kalau guna cbox, mcm malas je nak isi form tu balik. Heheh.

Tu pendapat peribadi saya. Maaf kalau terkasar bahasa.

Saya no 118. =)

... said...

as salam..

▂ ▃ ▅ ▆ 70%
─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
──██─────██───██▄█▀───██▄█───
──██─────██───██▀█▄───██▀█───
─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄

pakcik nak komen.hm..kalau boleh, guna background yang lebih ringan. sebab masih dikira berat dengan loading untuk background 5.9kb(hehe. blog pakcik yang ni pun, backgroung berat).
lagi satu..tang archieve tu, tukar ke month. elok disusun, jangan pilih yang hierarki.sebaik2nya, untuk blog list letak dalam satu side yang sama., side sebelah lagi, untukk widget lain. ngam =)


No.47

iklan entri pakcik@rt yang lain :

Islam memenjarakan kita.kamu tahu?

eh. nad dah komen =)

Zaara Hayat said...

Salam..

ur green background just nice dear..kalau terang sikit lagi dah saket dah mata..

come visit n critic mine darl : 177

:)))

nora amila ghazali said...

salam..
oppsss... along nora pon join gak.. hurm... nora suka masuk sini.. hijau tenang mata.. cuma macam komen atas nora baca.. warna kat sidebar tue.. kuning dia macam tenggelam sikit.. hihi... yang lain ok.. loading pon smooth jer... =)

kritikan ikhlas dari nora..
no 82.. jom kritik nora balik..

! syifa lovera said...

singgah nak kritik2.hihi
blog simple and nice!
loading okay.and klw boleh tulisan kt sidebar perbesar sikit yea.hee
no 156 :)

Cik Purple said...

saya tak minat ijau! bole tukar pink??haha~~ btw, blog awk sgt kemas..:D

iklas dr no 79:)

Aqilah Kamarudin said...

green ? saya suka colour green . tapi , terang sangat :)

cik ungu said...

salam blog cik ijau..hehehe..
nak kritik ape ye..cik ungu suka je blog ni..sejuk mata cik ungu memandang nye..:)

no rumah cik ungu:107
silalah melawat ye..terima kasih..:)

miss Sushi ♥♥ said...

no 38 datang melaporkan diri!

hijau + simple.Try gne 2 column temp, sebab kalau 3 nampak sempit.:)

ikhlas dr hati selepas drop by.:)
*kritik blog Dayah juga ^jika rajin.(:^*

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

Salam..

blog ni warna hijau dia sedap mata memandang.. tak terang sangat.. he2

no.123

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

Salam..

blog ni warna hijau dia sedap mata memandang.. tak terang sangat.. he2

no.123

Belog MTT said...

Blog Nadh simple,tak banyak widget,cepat load..suka entri entri kat sini.. :)

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Blog yg mendamaikan. Suka warna hijau. Blog ni kemas. Teruskan blogging ya :)

angahIera said...

simple+cpt nak loading...sejuk mata tgk kaler hijau..

no.157
http://angahiera87.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

gadis melayu said...

salam..
blog nie dh best.. simple dan cantik.. tp cadangan atia better buat 2 column.. sbb widget awk sikit.. just cadangan..^_^

atia 109.. jom kritik blog atia pulak..n_n

EYQASARA said...

blog ni memang dah cun sb warna tak sakit mate bende.. cuma.. klu bleh tukar yang chat tu kepada shoutmix.. sebab senang nak shout tak payah nak taip name dan jugak url kte.. k.. keep it up!

Bahijah~ said...

blog hijau tuh..
semangat hijau..nice!~..
: )

Kei Seichi said...

ade lesen nak kritik kan?hehe...
kaler hijau, tenang...tak stress lepak sini..loading time pon cepat..
overall,nice...
cuma widget tepi2 tu kalau buat 2 kolum dan besarkan sikit ok rasenye...tak sume org boleh bace tulisan kecik..just cadangan..

blog #202..rajen2 singgah la ye.. =)

Ms. Ann said...

wow.. greenny

mungkin warna link.. tu boleh cerahkan sedikit

185

Kenapa Gurl Susah Nak Tinggalkan Kekasih Dia walaupun kekasih dia menyakitkan hati

abdullah gazali said...

text kat header susah sikit nak nmpk sebab wane bckground gan wane text terang
kritik balik yea
no 245

mizz_aainaa said...

blog neh nmpk ok sja..

mgkin tulisan kuning yg blatar blakangkan wallpaper ijau.. ditukar ke warna hitam ka.. baru nampak menyerlah.. ;)

~203

UmmiSyarni said...

kalau ada header lagi bertambah seri blog ni :)

http://ch0ch01ic.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

afiqazizan said...

blog warna hijau.
i like it too.

ape2 pun blog ni nice dan simple.

no 83

http://sboyzlife.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

Lulu Caldina said...

Betul tak berani nak kritik..ngee.. ;)

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Buta+Pekak+Bisu=CINTA