Followers

Tuesday, 7 June 2011

Apabila ruang dah diberi, diharapkan ALLAH mudahkan usaha.

Assalamualaikum.
Dan salam sejahtera buat bukan Muslim yang membaca.

Sebenarnya Nadh dah nak tertidur dah ni. Baru jap tadi Abg Madi call, pesan pasai Project ZTE tu, dia sampaikan amanat-amanat n ingatkan Nadh pasai project ni. (orang baru tatau pape kan, enchik senior mengajo la tu, alhamdulillah, ada jugak nak ngajo Nadh. )

Dalam dok cakap tu dok pejam mata dah, ngantuk sangat dah ni. Then JIRAN gtau, Nadh dah bertepek dalam belog Enchik Ben sebagai salah satu Bloglist dia. Tak caya tengok ni. 


Ni suma pasai Segmen petang tadi tu la. Tak sangka, Nadh terpilih. Alhamdulilah, Nadh syukur sangat.. Kerana telah diberikan ruang untuk turut sama bertepek dekat satu ruang di blog Enchik Ben. Nadh harapkan dengan pemilihan dan peluang yang diberi Enchik Ben ni, akan tercapai cita Nadh nak sampaikan pesan dan peringatan ke ruang yang lebih luas.

Terima kasih Enchik Ben. Moga Enchik Ben lebih maju di masa depan. Terima kasih sangat sebab diberi ruang dan peluang buat Nadh. Syukur sangat.. Moga-moga ALLAH berikan Nadh kemudahan dan ilham untuk Nadh kongsi peringatan dengan semua. Amin Yarabbal Alamin..


3 comments:

Sunah Mohammad said...

tahniah nadh~~

Miss Ran said...

jiran pulak

erk ai lupe

ai mmg da ade kat bloglist tu

mne ley letak due kali kn wakaka

fRaMe+LenSeS said...

Sunah :: maceh2. :) hope dapat y baik dari pendekatan y dapat kali ni. amin2. :)

Miss Ran :: yu mmg ngade.. :P ahahahaha

Buta+Pekak+Bisu=CINTA