Followers

Wednesday, 1 June 2011

Kisah Novel di pagi hari

Assalamualaikum.
Dan salam sejahtera pada bukan Muslim yang membaca.

Aii.. murning.. hihi.. (bahasa apa la Nadh dok guna tu kan? )
Pagi ni mood Chenta la.. hihi.. suma ni gara-gara akak Shida la ni. Dia tag Nadh dekat novel ni.


Ada sapa tau ni cita apa? Hehe.. Meh Nadh nak kongsi. Ada sapa-sapa tengok cita Nora Elena nak TB3 tu? haaa.. Cita tu adalah adaptasi dari novel ni la..

Actually, Nadh ni tak suka tgk tb sangat, tapi sebab semalam ada satu babak suwweeeeet, muwweeeett, kuuweeeet, tuuuwweet3 masa Nadh tengok tu, terlekat sat depan tb tu.. hhihi..

Masa Nadh sangkut tu, Nadh dapat satu tu, " CINTA LEPAS KAHWIN ". hurmmm.. ada sapa2 nak tlg cita dak apa perasaan dia tu? Kena tanya sifu la noh.. hihihi

Note :: Layan cita ni sambil re-read cita 100 Letters of LOVE beserta dengan lagu tema cerita ni, Saat Terakhir.. T.T Demi mendapatkan mood untuk panjangkan kisah ni. :)

16 comments:

iedaurora said...

ieda dah jatuh cinta ngan cite nie..

Sunah Mohammad said...

chaiyok2~

Farrah yong said...

Sy ske la cerita ni ;)

Hanif Idrus Blog said...

Alamak aku dah jatuh cinta ngan blog ini...hehehhehe. Jokes..
My wife kaki novel cinta..kat rumah penuh novel cinta....cinta lepas kahwin..no komen sebab aku kahwin lepas bercinta...hehehhee

Hanif bin Idrus Blog

deeya said...

tak pernah melekat pun tngok cite nora elena .. waktu tak seswai .

Dda Ly said...

dah lame saye tak layan novel..tetiba rase tingin plak..hehe mmg best kan layan novel ni..:)

meh ke rumah..
~Kehidupan~
keep in touch k..♥♥

haslinda said...

suke cte nora elena...ske tgk hero n heroin die...heheeeee...^^

miss.Addin said...

cite tu best ! superb la :)

fRaMe+LenSeS said...

ieda :: hihi.. besh kan? :P

Sunah :: ehh.. maceh boss. :)

Farrah :: suka jugak? :) leh geng ni..

Hanif :: hihi.. maceh bro support.. :

Deeya :: oo ya ka.. hihi. sama jugak. semalam ja nasib tu. :)

Dda Ly :: tu la.. menarik jugak.. :) tapi tgk jugak la isinya apa.. :)

Haslinda :: wahhh.. geng 6 Nadh suka jugak.. hehe

Miss Addin :: umm.. macam best la. :)

Mama AA's said...

1 perkara yg x akan dibuat adalah baca novel hehehe

Miss Ran said...

tak teringin nk tengok

sbb da khatam cte novel tu..byk lg novel y lebih best dr novel ni

mgkin perasaan sndri je kot nadh=P

fRaMe+LenSeS said...

Mama AA's :: Nadh tak baca pn. tapi orang tag sebab Nadh dok sebut sal cerita dia dalam FB. hehe

Miss Ran :: ya ka? wahhh kat na nak cari ni? hehehe

CiK LiYzA ^^, said...

bro nadh~0rg suggest tgk la cita 1 litre of tears.. Based on true st0ry...l0ts of m0ral values~

fRaMe+LenSeS said...

Cik Liyza :: Nadh nak tgk. da lama cari tapi tak jmpa. kamu ada ka? nak.....

Miss Epal said...

nadh..cte ni best..tp nvel die lg best!act superb!epal mnat sgt3 bce nvel.brderet kt uma ni.nvel ni slh 1 dr kleksi.nnti de byk lg nvel yg akn diadaptasikn ke telemovie.best3. :)

fRaMe+LenSeS said...

Epal :: ya ka ni? hadoiii. kena cari jugak la camtu.. hehe. nak feel la cita dia. hehehe. :)

Buta+Pekak+Bisu=CINTA