Followers

Monday, 6 June 2011

Dia Jet? Dia Plane? Superman ka?

Assalamualaikum.
Dan salam sejahtera buat bukan Muslim yang membaca.

Sebelum pape, meh kita layan dulu Video nih..

Entry pelik lagi heran petang ni. mengenai seorang manusia yang dilahirkan doploh tahun lalu.
Masa itu dia sangat comei, dan berkulit putih gebu lagi cerah. Hinggakan dia membesar dengan baiknya di bwah bimbingan dan jagaan dua manusia yang menjadi sumber inspirasi dia hingga ke hari ni..

Sekarang dia dah beranjak ke alam remaja remaji. Dia pernah satu masa dulu menjadi manusia suka menari, tapi sekarang menumpukan minat pada photography. Siapakah dia?

He it a Jet? 








He is a Plane?








oWhh noo.. He is Superman...









Oihhh.. oihhh.. salah jugak la.. Dia tu manusia NI.
( Oihh cam sama ja dua-dua, mana satu ni? TEKA LA.. )

Nak perkenalkan,
Enchik Nadzli Azlan,
Tuan punya belog http://afrospexs.blogspot.com/
 Suka amek gambaQ (Juruphotographer terhormat Nadz kosa 3)
Banyak dah karya masuk dalam belog DSLR 1H1F.

Maklumat lanjut sila click kat SINI.
Untuk berurusan dengan tuan tanah atas sebab GAMBAQ SAHAJA.
Teknik Edit ka, mintak pandangan ka, nak panggil jadi PhotoG rasmi majlis kawen ka.. Suma buleh aihhh..
 Atau leh add dia dekat FB RASMI (macam retiss plak aih.. hihi)
Atau LIKE page SpexSphotography.


Apalah PhotoGrapher kalau tak ada KARYA HEBAT dia kan? Ni share sikit-sikit saja.. 
(Nak lebih sila ADD dia ya..kat SINI )





Note :: Pape pn ai bangga sebab ai dapat menjimatkan duit untuk bayaQ PhotoG nanti. ai have my own kan? lalalalalalalalalaala~~


11 comments:

nadzli azlan said...

ahahahhahahha ! tebaek tebaek tebaek !! :) eh sapa retis nih ek nanak sign dia bole ? :p

Miss Ran said...

cantik

abngnye takde bakat ke

haha

bolehla jiran dpt potongan rege wakaka

Mohamadazhan hjDesa said...

salam..pertama kali ke sini..follow! =)

menarik karya tu =)

M Fizan said...

wahhh..menariknya....:)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

nadh tak lama dah la tu...

hehehe

nak tawen eyh??

kih3...

shahjiehan said...

adek beradik hensem


jom baca dan komen Dr. suruh isteri layan suami macam pelacur kelas atasan? | ! !shahjiehan [dot] com ! !

... said...

as salam..
wah! kembar! tapi sorang je yang berminat fotografi?
cantek hasil seninya. teknik zoom kat pepatung tu cantik =)

nak mintak pandangan tu, nak juga. kalau amik foto..hehe..pakcik juga seangkatan dengan beliau

>_<

hoho~ moga beliau sukses ;)

oshin said...

oshin suka jugak bergambaq . nak khidmat free bole tak abg nadh ? hehe ;)) pantang ney tgk dslr . HEHE . laju je posing

fRaMe+LenSeS said...

Adik :: tu ja ka? ai nak yu banje makan.. lalalalalal~~

Miss Ran :: ahahaha.. ya ka? taleh2.. kat jiran kena bayaQ duit duti setem.. lalalalala~~

MohamadAzhan ;: ehh selamat datang ya. :) nice meeting yu. :)

M Fizan :: maceh2. :)

GK :: idok le.. tade kaitan ng Nadh la. :P

SJ :: hihi. maceh boss. ang lagi emsemm la. :)

Pakcik :: pakcik nak tau pakcik add la dia.. dia pandai bab ni. nadh baru dok blajo dari dia.. hehe. :)

Oshin :: leh2.. nt yu ajak la dia p potosut.. hehehe. :)

nurhamizatulzullraooh said...

cantik gambar yang diambil..belajar kat mana?teringin juga nak ambil gambar macam tu tapi hasilnya menyakitkan mata je :( tu yang malas nak ambil gambar ataupun bergambar

fRaMe+LenSeS said...

nurhamizatul :: prektis makes perfect. usaha la. mesti boleh. Nadh mendoakan. :D

Buta+Pekak+Bisu=CINTA