Followers

Monday, 6 June 2011

Dia follow lagi?

Assalamualaikum
Dan salam sejahtera pada bukan Muslim yang membaca.

Ehhh, nak ucap maceh kat tuan tanah sebab click FOLLOW dekat angka 785.



Entry ini bagi mengucapkan selamat datang kembali pada tuan punya blog, http://oshinlove.blogspot.com/, Cik Oshin yang sedang berkira-kira semula untuk kembali ke dunia blog setelah 2 bulan menyepikan diri.

Suma gara-gara satu MIMPI.  Diharapkan kehadiran dia akan memeriahkan kembali Dashboard Nadh tu. hihi.. maceh2..

Note : kenapa Cik Ieka Rackoon anda adalah si pembuat Nadh bertuah di angka 777.


Nadh cari anda kat profile anda, tapi tak ada link. JIKA ANDA MEMBACA ENTRY NI SILA KOMEN DAN NGAKU. Maceh.. :)


3 comments:

Miss Ran said...

sylah ieka tu....cepat wat entry khs utk sy

hahahaha

Sunah Mohammad said...

selamat kembali~ :)

fRaMe+LenSeS said...

Miss Ran :: ehh ya ka? wahhh.. bukan kamu belog pemes memes ng cerpen y manthopp tu ka? hehe

SUnah :: wahh selamat2.. :P

Buta+Pekak+Bisu=CINTA